Wij activeren voor ... - New. Brand Activators. Scroll to top

i-team Global.

Zelfs in India weten ze nu wat activeren is.


Vanaf nu activeren wij ook voor i-team Global! Wij glimmen van trots. Na een uitvoerige screening heeft i-team Global voor ons als partner gekozen. Als Brand Activators mogen we met dit mooie internationale merk aan de slag op zowel strategisch, tactisch én operationeel niveau. Een combinatie waar wij stralend blij van worden. En dat deze partij echt van poetsen (lees: doorpakken) houdt werd al snel duidelijk: de eerste opdracht hebben we al achter de rug! 

Wereldwijd poetsimperium
I-team Global is een toonaangevende speler in de internationale schoonmaakindustrie. De focus ligt op de ontwikkeling en het ontwerpen van hoogwaardige reinigingsmachines, producten en hulpprogramma’s. Van ziekenhuizen, scholen, fabrieken, supermarkten, hotels en meer: de machines van i-team Global kun je in de B2B markt wereldwijd tegenkomen. Deze core business scharen ze onder de naam i-team Professional. En professioneel, dat is het! De machines zijn van een hoog niveau, zeer innovatief en bieden een oplossing die vaak nog niet eerder op de markt was. Hierdoor worden tijd en kosten bespaard. 

Blijf schoon, red de wereld
I-team Global innoveert, inspireert en informeert continu. Het schoonmaakproces wereldwijd verbeteren is het grote doel. Het is dan ook niet gek dat COVID-19 dit bedrijf flink aan het denken heeft gezet. Want een schone wereld is op dit moment belangrijker dan ooit. Hieruit is i-team Hygiene gerold. In de webwinkel vind je allerlei beschermingsproducten. Deze producten zijn er speciaal voor de veiligheid van de mens. Denk aan handgels, dispensers, (niet-)medische mondkapjes, microvezel doekjes met blacklight en doekjes om je bril te impregneren zodat ze niet aanslaan door een mondkapje. Alles om de mens zo gezond mogelijk te houden.

That’s the spirit(us)!
Met deze initiatieven en innovatieve producten zorgt dit bedrijf uit Eindhoven dat de wereld van schoonmaak nooit stil blijft staan. Ze leggen elke dag de lat wat hoger. En die spirit(us) past bij ons! Dus zo grondig als de apparaten van i-team Professional schrobben, zo snel gingen we van start. 

Één van de eerste opdrachten was meteen een uitdagende klus. Want door COVID-19 was het onmogelijk om het jaarlijkse i-Gathering sales event, waar schoonmaak goeroes van over de hele wereld bij elkaar komen, fysiek door te laten gaan. Dus werd er besloten het event digitaal te houden. Maar hoe creëer je digitaal net dat stukje extra verbinding met alle (ruim 75) landen? Dat doe je door het event echt bij de mensen thuis te brengen en pakketten vol lekker eten en drinken te versturen. Via live streaming werden er zo niet alleen digitale sessies gehouden en een i-team memory spel gespeeld, maar werd er ook samen gekookt en geproost.

I-team Global stelde een zeer uitgebreid pakket met ingrediënten samen. Wij maakten een receptenboekje, verzorgden creatie & realisatie, fotografie en drukwerk en lieten een tiental non-food artikelen voorzien met het i-team Global logo. Daarnaast verzorgden we samen met onze huisgenoot Bek handling, fulfilment en international shipping, waardoor we i-team Global maximaal ontzorgden.

Het is dan extra leuk om te zien dat de ontvangers de pakketten weten te waarderen. Zo ook een partner uit India. Hij was zo blij met zijn pakket dat hij besloot alles uit te stallen, een foto te maken en die te delen met ons. Leuk hè? Zelfs in India weten ze nu wat activeren is ;-). Dit succesvolle event smaakte in ieder geval naar meer. Dus houd ons in de gaten, want er gaat nog meer mooi werk volgen voor deze sterspeler in de schoonmaakbranche. 

wij activeren voor i-team Global

Gerelateerde blogs