WOW, Wouter 20 jaar bij New! Scroll to top

WOW, Wouter 20 jaar bij New!

New. Brand Activators.

Hulde aan onze held

Vandaag in de blog even geen restyling, introductiecampagne of POS-materiaal. Weliswaar wel ons werk, maar dan van een ander kaliber dan je normaal ziet van ons. Ons thema van 2022 is fun to work with. Want kick ass content verzorgen voor de mooiste A-merken lukt alleen met een gemotiveerd topteam. Daarom besteden we altijd extra veel aandacht aan onze teamspirit en wordt het komend jaar zelfs ons thema.

Wow’ter

We trappen het #funtoworkwith-thema af met onze Wouter. Beter gezegd: onze Wow’ter. Want alles wat Wouter aanraakt, wordt wow. Hij is onze onzichtbare en onmisbare kracht achter de schermen. Een echte superheld. Dat is niet de enige reden waarom Wow’ter een speciaal plekje verdient in deze blog. Hij is namelijk ook 20 jaar bij New. 20 jaar! Dat verdient natuurlijk een spectaculaire verrassing. Daarom sloegen wij onze handen ineen en bedachten we in het diepste geheim wat voor onze Wow’ter.

Onze superheld

Onze eigen superheld kreeg allereerst zijn eigen logo. En ook zijn moves werden op digitaal papier gezet. Daarnaast werd het tijd om Wow’ter te verNEWen. Want 20 jaar is megalang. Een beetje OLD, zouden we zelfs kunnen zeggen. Elke collega maakte, of liet maken door een van onze designers, in het diepste geheim een persoonlijk poster voor Wouter waarin hij in een NEW jasje werd gestoken. Gebaseerd op een leuke herinnering, anekdote, quote, spraakmakend verhaal, grappige gebeurtenis of gewoon, een leuk geintje.

Visual voor Wouter Opdracht Volbracht
Visual voor Wouter Heeft Weekend
Visual voor Wouter Vreugdedansje

Say cheese!

Iedereen wilde natuurlijk dolgraag met deze superheld op de foto. Om dit een verrassing te houden, lieten we Wouter op levensgroot formaat afdrukken en sleepten we hem en een scala aan attributen voor onze limbowand toen de echte Wow’ter vakantie had. Al deze foto’s kreeg Wouter vervolgens, samen met de gemaakte posters en kaartjes met zijn eigen logo en moves, na de grote onthulling in een fotocarrousel. Eenmaal thuis lagen er nog 33 ansichtkaarten op hem te wachten met een lieve boodschap van de collega die met zijn kartonnen versie op de ansichtkaart prijkt.

Samen plezier

We konden natuurlijk niet wachten op de reactie van Wouter, maar zelf hadden we ook behoorlijk veel plezier met elkaar. Van slappe-lachbuien tijdens het shooten tot krampachtig schermen wegklikken als Wow’ter in de buurt kwam; wat was het een feestje om dit voor Wouter te organiseren. Hopelijk is het luid en duidelijk overkomen: we zijn superblij met en trots op onze Wow’ter. Op naar nog vele jaren bij New, superhero!

Gerelateerde blogs