Zeven werelden in één culinair boek - New. Brand Activators. Scroll to top

Zeven werelden in één culinair boek

Oseven.

The 7 worlds according to Oseven


Oseven, eventmanager en cateraar uit het topsegment, wilde ter gelegenheid van hun zevenjarig bestaan een gewaagd boek uitbrengen: One.Oseven. De vraag aan ons: of wij dat inspiratieboek konden creëren. Dat doen we natuurlijk met alle (food)liefde.

Zeven culinaire werelden
Volgens Oseven bestaan er zeven culinaire werelden die de event- en cateringwereld beïnvloeden. Deze werelden willen ze graag met iedereen delen. Het boek staat vol met must-sees, must-haves, must-tastes en must-feels verdeeld over zeven werelden. Zo proef je de relaxte sfeer in Vintage, vier je het leven in Vitalogy en verleg je je grenzen in Explore. Daarnaast ervaar je het experiment in Edge en geniet je van glamour en luxe in Club Extreme. Ook kun je smullen van duistere gerechten in Dark en word je verrast in Oseven waar alle werelden samenkomen. Met behulp van al deze concepten laat Oseven zien wat ze een event allemaal te bieden hebben. Zowel in muziek, als in recepten en in locaties.

Elke wereld een eigen unieke stijl
We vulden honderden bladzijdes boordevol inspiratie waarin de zeven werelden van Oseven een podium krijgen. We zorgden voor een gewaagde vormgeving en gaven elke wereld een eigen unieke visuele stijl. Deze stijl werd versterkt met pakkende sfeer- en foodfotografie. Echt de hele wereld komt voorbij in deze conceptbijbel!

MVDB_OSeven_boek
MVDB_OSeven_boek
MVDB_OSeven_boek

Gerelateerde blogs