Zó leuk is werken bij New. Brand Activators Scroll to top

Zó leuk is werken bij New. Brand Activators

New. Brand Activators.

Een kijkje in de New-keuken

 

Bij New verzorgen we kick ass content voor de mooiste A-merken. Maar minstens zo belangrijk vinden we de mensen die bij ons werken. Het New-team. Want knallen, dat lukt alleen met een gemotiveerd team. Met een teamspirit zo sterk als de rechtse van Rico. Daarom besteden we ook de nodige aandacht aan onze eigen club. Hier lees je hoe!

We doen samen héél veel leuke dingen
Teamwork makes the dream work. Daarom vinden wij het superbelangrijk om niet alleen samen in te spannen, maar ook te ontspannen. Hiervoor zorgt onze personeelsvereniging. Minstens vier keer per jaar zetten zij een teamuitje op touw en ga we met z’n allen wat leuks doen. Zo hebben we ons laatst in het zweet gewerkt tijdens een masterclass padel. Natuurlijk werd er ook aan de inwendige mens gedacht en stond er na het sprinten, struikelen en smashen een geheel verzorgde barbecue op ons te wachten. Van pubquizzen tot een pizza-avond, verkleed naar het werk met Carnaval en een Sinterklaasviering voor de kleintjes van onze Brand Activators; de personeelsvereniging zorgt ervoor dat de teamspirit sky high blijft. O, en is elkaar face-to-face zien niet mogelijk vanwege een pandemie? Dan halen we de gezelligheid gewoon naar onze medewerkers thuis. Bijvoorbeeld met thuisbezorgen van een rijk gevulde borrelplank. Of een Pathé Thuis-cadeaubon.

We werken in een creatieve speeltuin
Soms kun je je hersens net zo lang kraken, maar komt er gewoon even niks meer uit de vingers. Hoe fijn is het dan dat je je gedachten kunt verzetten met een potje tafelvoetbal of darts? Of dat je nieuwe inspiratie opduikelt wanneer je drie keer achter elkaar de bal in onze basketbalbasket dunkt? In onze creatieve speeltuin kan het gelijk. Daarnaast hebben we ook een bioscoop, waar we de week altijd gezamenlijk beginnen met de zogeheten Weekly, een festivalterrein en een bar – voor de vrijdagmiddagborrel en andere dingen die gevierd moeten worden.

Op woensdag genieten we van een zelfgemaakte lunch …
Lunchen doen we altijd samen. Wel zo gezellig. Bij mooi weer werken we buiten aan onze tan en bij minder mooi weer zitten we binnen op ons supergezellige festivalterrein. Op woensdag is samen lunchen extra leuk: één iemand van het lunchgroepje kookt dan voor de hele bubs. Van luxe zuurkoolsoep met fazant tot een ordinair broodje vega rookworst: er wordt wat afgesmikkeld op de woensdagmiddag.

… of we trekken de wandelschoenen aan
Strek jij liever je benen in de pauze? Ook goed! Elke middag komt de wandelgroep bij elkaar voor een stevige wandeling en een frisse neus. Lunch vergeten? Een tussenstop bij de McDonald’s vindt de rest stiekem he-le-maal niet erg. Stappentellers aan en gaan!

We knallen samen op eigen muziek
Durf jij het aan om jouw guilty pleasures aan het team kenbaar te maken? Kruip achter onze dj-desk en laat maar horen! Ach, geen zorgen. Bij ons mag je jezelf zijn. We tikken hele Word-documenten vol op Nirvana, beginnen meetings met een ABBA sing along, halen al dansend koffie op Justin Bieber en de creatieve ideeën ploppen aan de lopende band binnen bij de teksten van Donnie.

De frituur krijgt elke week een slinger
Van hard werken krijg je honger. Daarom gaan we minstens een keer per week rond met de borrelschaal. Het zijn onze persoonlijke arbeidsvitaminen: frikandellen. Of kroketten. Kaassoufflés of bamischijven zijn er ook, voor de vegetariërs onder ons. Liever taart, donuts of chocoladepepernoten? Veel van het lekkers dat op de gevoelige plaat wordt gezet voor onze foodrelaties komt na het fotograferen naar boven om het personeel een extra werkboost te geven. Één ding is zeker: als #fitboy of #fitgirl moet je hier sterk in je schoenen staan.

Gefrituurde Snacks in Schaal
Chocolade Taart
Frikadellen en Snacks Toren met Friet
Nacho's met Toppings
Frikadellen Snacks met Saus

Wil jij dit ook? Heb jij even geluk; New zoekt new. Yup, we are hiring! Klik hier voor onze openstaande vacatures.

Gerelateerde blogs