Zonnige zomercampagne: Op & top zomer Scroll to top

Zonnige zomercampagne: Op & top zomer

Sligro Food Group.

Steek de barbecue maar aan!

 

Heerlijk hè, dat zonnetje weer op de bolletjes. Of ben je nog niet helemaal in die zomersferen? Check dan vooral even de nieuwe zomercampagne van Sligro, want dan voel je de zomer tot in de puntjes van je tenen.

Zomercampagne Op & top zomer

En wij mochten ook weer een duit in het zakje doen. Het begon allemaal met de thematiek. De zomerzon doet weer zijn aantreden en dat doet een mens goed. Dat gevoel willen we delen, met elkaar. Met explosies van kleur en uitzinnige smaken. Op de barbecue of in je cocktail. Bij Sligro hebben ze alles om op en top van de zomer te genieten. Oftewel: Op & top zomer!

Om op te eten

Met alleen een concept ben je er natuurlijk niet. Daarom gingen we weer enthousiast aan de slag met zijn allen. We schoten – al zeggen we het zelf – de meest prachtige plaatjes, schreven copy en rolden dit uit tot content voor de folders, socials, video, website en instore-materiaal. Kleurexplosies? Check! Uitzinnige smaken? Proeven kan niet van een foto, maar geloof ons: ook deze kan afgevinkt worden. Hallo, zonnige zomer!

Gerelateerde blogs