Zonnige spaarcampagne voor de echte tuinliefhebbers Scroll to top

Zonnige spaarcampagne voor de echte tuinliefhebbers

Coop

Want groene vingers verdienen de beste tools

 

Nu het zonnetje zich steeds vaker laat zien, is het voor velen weer tijd om de tuin bij te werken of aan te pakken. En hoe doe je dat nu beter dan met het allerbeste gereedschap? Ja ja tuinliefhebbers, let op: voor Coop realiseerden wij een spaarcampagne voor superdeluxe Gardena EcoLine-tuingereedschap.

Sumer vibes hartje winter

Na verschillende conceptrichtingen te hebben gepresenteerd, koos Coop voor deze. Lekker zomerse plaatjes, hè? Die waren alleen niet zomaar één, twee, drie geschoten. Het was namelijk hartje winter. Het vróór, zelfs. Gelukkig is in onze fotostudio alles mogelijk. Gewapend met zo’n 200 liter potgrond toverden we onze fotostudio om tot een gezellige, zomerse tuin waarin het model met haar handen in de aarde kon wroeten. Die blauwe lucht shopten we er gewoon bij.

Behind the scenes in de studio voor Coop Gardena Ecoline

Middelen spaarcampagne

Naast de beelden in de tuin legden we ook alle producten vast door middel van packshotfotografie. Met alle beelden realiseerden wij uiteindelijk de posters, flyers, schapkaartjes, displaybakjes en natuurlijk de spaarzegels en spaarkaarten. De spaarcampagne kon van start!

Sparen maar!

Tot en met 24 april ontving je bij €15,- aan boodschappen gratis zaden: basilicum, tuinkers, peterselie en een bloemenmix. Nu kun je tot en met zondag 29 mei zegels sparen voor het gereedschap van Gardena. Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Met een volle spaarkaart, die in te leveren is tot en met 5 juni, ontvang je tot wel 54%(!) korting op de producten van Gardena EcoLine. O, enne: op = op, dus haast je naar Coop. Kun je meteen de door ons gemaakte middelen aanschouwen!

Gerelateerde blogs