Over ons - New. Brand Activators. Scroll to top

Over ons


Wij zijn New. Wij zijn Brand Activators.

Brand story

Nieuw is magisch. Een nieuwe woning. Een nieuwe koers in je leven. Nieuwe contacten. Maar ook kleiner: een nieuw geurtje, een nieuw recept of nieuwe schoenen. Nieuw lonkt: hebben, hebben, hebben. Nieuw maakt blij en is soms ook wel spannend. Of verhelderend. Maar nieuw maakt je vooral kansrijk en zelfverzekerd. In het nieuwe ligt verandering, ligt beweging.

Daarom heten wij New.

Wij zorgen namelijk dat je merk als nieuw blijft aanvoelen in de markt. Dat ogen blijven oplichten. En wenkbrauwen omhoogschieten. Dat je doelgroep dat gevoel krijgt (en vasthoudt!) van die-wil-ik-ook-hebben of daar-wil-ik-ook-bij-horen. Steeds opnieuw verrassen en het nieuwe gevoel blijven prikkelen. Keer op keer. Zodat je vernieuwend bént en blijft.

Dat bereiken we met onze eindeloze creativiteit en ons proactieve gedrag. We kijken om ons heen. We kijken vooruit. We ontdekken. Zo zorgen we voor blijvende verbinding tussen merk en doelgroep. We vormen een heldere strategie, komen met vernieuwende merkconcepten en zoeken naar passende merkactivaties waarvan de doelgroep wakker wordt en opspringt. We combineren scorende campagnes met doordachte mediatactieken. Zo maken we van onze klanten de meest aantrekkelijke merken in hun doelmarkt. Aantrekkelijke merken die als nieuw aanvoelen. Telkens weer.

Dat doen we met 35 mensen. Die allemaal New willen zijn en nieuw willen blijven. Maar die ook net zo uniek zijn als de vingerafdruk in je paspoort. Die relevante, oogstrelende en kick-ass content zelf kunnen maken. Voor op het wereldwijde web of op allerlei formaten papier en ander materiaal. Met een inpandige foto- en videostudio als absolute USP bieden wij een unieke full-servicedienst, waardoor we snel kunnen schakelen. Vooral lekkerbekken zijn bij ons aan het goede adres: Food is onze specialiteit. En ook in andere branches blijven we vernieuwen.

Ben jij toe aan iets nieuws?

Aangenaam.

Wij zijn New.
Wij zijn Brand Activators.

The creative playground

Infographic new