PimpYours - New. Brand Activators. Scroll to top
Back
Case

PimpYours

Scroll
01.

De vraag

Lanceer het nieuwe platform PimpYours.com in Nederland. Creëer hierbij een visuele stijl, lanceringscampagne en activatie-idee. Alles met een rebels randje.

02.

De oplossing

Merkstrategie, -concept en -identiteit ontwikkelen. Laten zien dat PimpYours.com de keyplayer is voor het pimpen van vele gelegenheden.

03.

Het resultaat

Een sterk visueel opvallende en onderscheidende identiteit met bijpassende website.

01. De vraag

Lanceer het nieuwe platform PimpYours.com in Nederland. Creëer hierbij een visuele stijl, lanceringscampagne en activatie-idee.

02. De oplossing

Een gewoon blik of kale mok, een witte muur, een stijve vergadering of een stille straat zijn natuurlijk oersaai. Tot het moment dat je het gaat pimpen! Precies op dit moment creëren we een kantelpunt en zeggen we: you’ve got to Pimp it up! Dit koppelen we altijd aan een moment of situatie. Je pimpt niet enkel je mok, bierblik of plexiplaat. Je pimpt een moment, een sentiment of een gelegenheid.

We maken van PimpYours.com dé specialist in gepersonaliseerde items. Dat doen we voor consumenten, dus B2C. Op een modern e-commerce platform kan iedereen, van jong tot oud, hier hun eigen producten pimpen en bestellen. Maar dat doen we ook voor bedrijven, dus B2B. Van creatie tot content en van realisatie tot productie ontzorgen we merken en voegen we unieke gepersonaliseerde producten toe aan gave campagnes. Betaalbaar, effectief en spraakmakend.

PimpYours

Merkbelofte

PimpYours
PimpYours
PimpYours
PimpYours
PimpYours
PimpYours
PimpYours
PimpYours
PimpYours
PimpYours

03. Het resultaat

Een visuele rebelse identiteit die opvalt, anders is dan we gewend zijn in deze markt en zich zo onderscheidt van de concurrent. Door te pimpen en te personaliseren met een rebels randje, maken we het leven een beetje leuker, mooier en persoonlijker.

PimpYours
PimpYours
PimpYours
PimpYours
PimpYours
PimpYours
PimpYours
PimpYours