Onderwijs - New. Brand Activators. Scroll to top

Onderwijs

Van wijsneuzen, carrièretijgers, luilakken en grappenmakers tot boekenwurmen en doeners.
Zo veelzijdig als leerlingen zijn, zo veelzijdig is het onderwijs. Van verschillende soorten basisscholen en diverse middelbare scholen tot universiteiten en een breed aanbod aan hogescholen als het mbo en hbo. De keuze is reuze.

Dus hoe trek je leerlingen naar jouw open dag? En hoe zorg je ervoor dat jij die nieuwe leerling over de vloer krijgt?

Naast het bieden van de juiste kwaliteit onderwijs en het volgen van ontwikkelingen als duurzaamheid en digitalisering zijn aantrekkelijkheid en zichtbaarheid ook factoren waarmee je punten scoort bij leerkrachten, leerlingen en ouders. Met een eigentijds logo, een moderne huisstijl, een sterke contentstrategie, gave wervingscampagnes en aansprekende fotografie word je aantrekkelijk zichtbaar. Maar ook interessante videocontent, nuttige socialmediaposts en een gebruiksvriendelijke website mogen niet vergeten worden. Scholen kloppen voor dit soort communicatiemiddelen bij ons aan.

Daarentegen is alleen aantrekkelijk zichtbaar zijn niet genoeg. Het verhaal dat je als school te vertellen hebt is net zo belangrijk. Waar staat de school voor? Wat onderscheidt jouw school van andere scholen? Wat zijn de pluspunten? Een krachtige merkbelofte en een goede positionering zijn een must. Dit – in combinatie met diverse aantrekkelijke interne en externe communicatiemiddelen – zorgt ervoor dat jij als onderwijsinstelling opvalt bij (potentiële) leerlingen en studenten en dat (potentiële) werknemers jou zien als aantrekkelijke werkgever. Met concurrentie op de loer en een (verwacht) tekort aan leraren is dat belangrijker dan ooit.

Want een school zonder leerkrachten en leerlingen is geen school, maar enkel een gebouw. Wij helpen je bij de les te blijven, zodat jouw beoogde doelgroepen je blijven vinden en voor jou kiezen. Met de juiste positionering, een duidelijke strategie, een gevarieerde middelenmix en creatieve concepten zorgen we ervoor dat jouw doelgroep telkens weer in beweging komt.

Neem contact met ons op