Sligro seizoenscampagne - New. Brand Activators. Scroll to top
Back
Case

Sligro seizoenscampagne

  • Skills

    Concept, merkactivatie, fotografie, video, animatie, design, contentcreatie, food content

  • Client

    Sligro

  • Project link

    https://www.sligro.nl/

Scroll
01.

De vraag

Ontwikkel een seizoenscampagne voor Sligro geïnspireerd op de typische producten en de trends van het seizoen.

02.

De oplossing

We ontwikkelden samen met Sligro een 360 graden campagne waarvoor het seizoensmagazine de basis vormt.

03.

Het resultaat

Een ijzersterk concept dat elk jaar over elk seizoen weer campagnematig uitgerold kan worden.

01. De vraag

Ontwikkel een seizoenscampagne voor Sligro geïnspireerd op de typische producten en de trends van het seizoen en waarin de mooiste momenten gevierd worden.

02. De oplossing

Seizoenen komen elk jaar weer terug. We bedachten een concept waarin we elk jaar elk seizoen weer krachtig kunnen laden. Een inspirerend seizoensmagazine vormt de basis en wordt verspreid in de winkels, valt bij Sligro klanten op de mat en is digitaal te lezen.

In het magazine presenteren we het seizoen met zijn typische producten en laten we de inspirerende nieuwe seizoenstrends zien. We creëren werelden en hoofdstukken met een eigen identiteit. Dat doen we van het prille begin tot het toffe eind. We bepalen de bladplank, laten ons inspireren door de actuele trends, ontwikkelen recepturen, we vormen een kleurenpalet, stellen een fotografiestijl vast, verzorgen de (food)styling, creatie, copy en het drukwerk.

De content uit het magazine breiden we uit, lichten we uit en/ of spreiden we uit over vele andere communicatiemiddelen. We ontwikkelen een landingspagina, maken (recept)video’s, ontwikkelen een socialmediaplan, creëren socialmediaposts, verzorgen POS-materiaal en ontwikkelen animaties.

Dit alles doen we onder een creatieve campagnehaak, die elk seizoen weer nieuw wordt bedacht en die wordt doorgetrokken in alle uitingen. In deze lentecampagne vieren we het voorjaar.

03. Het resultaat

Een campagne die van het begin tot het eind van het seizoen de doelgroep inspireert met behulp van een flinke portie content verspreid over verschillende communicatiemiddelen en kanalen. En een ijzersterk concept dat ieder jaar over elk seizoen weer campagnematig uitgerold kan worden.

Sligro lente campagne