Buitengewoon lente inspiratiemagazine - New. Brand Activators. Scroll to top

Buitengewoon lente inspiratiemagazine

Sligro.

Met het inspiratiemagazine van Sligro maak je van deze lente een buitengewoon culinair feest.

 

Er is er weer een! Het lente inspiratiemagazine van Sligro ligt weer in alle vestigingen. En ook op de website kun je dit voorjaar je culinaire hart weer ophalen. 

Buitengewoon lente
Het thema van het magazine luidt dit keer: Buitengewoon lente. Want na een winter lang binnen zitten en weinig contact vraagt de lente erom weer meer naar buiten te gaan. Dit thema komt in het magazine goed naar voren. Alle content heeft een heerlijke frisse uitstraling waar je vrolijk van wordt. 

Lentemagazine vol voorjaar
Net als andere jaren hebben we ook dit jaar het project weer van A tot Z begeleid. Sligro brengt ons op de hoogte van de foodtrends van dit moment. Met behulp van deze foodtrends ontwikkelen we samen met Boefkik, een creatieve foodstudio, heerlijke recepturen voor in het magazine. Daarnaast verzorgen we styling, fotografie, video, vormgeving en copy. Deze projecten zijn groot en uitdagend, maar het is altijd weer gaaf om eraan te werken. Leuke funfact: de content voor het lentemagazine schieten we in de wintermaanden. Op sommige dagen was het zelfs -10. Daar is in het magazine niks van te merken! Met een goede samenwerking hebben we weer een magazine ontwikkeld dat je het ultieme voorjaarsgevoel geeft.

Buitengewoon lente

Lente op het web en in de winkel
Naast het magazine zorgen we ook voor mooie POS-materialen. Deze vind je in alle Sligro-vestigingen. En alle content die we maken is natuurlijk ook online te gebruiken.

Buitengewoon lente online
Buitengewoon lente - winkel
Buitengewoon lente - winkel
Buitengewoon lente - winkel
Buitengewoon lente - winkel
Buitengewoon lente - winkel

Gerelateerde blogs