Alle krachten verzamelen voor een heldenspaaractie - New. Brand Activators. Scroll to top

Alle krachten verzamelen voor een heldenspaaractie

Coop.

Alle krachten verzamelen voor een heldenspaaractie

Sparen maar

Alle krachten verzamelen! Zo luidt de slogan van de spaarcampagne van Coop die as we write lopende is. Met deze spaaractie scoor je acht coole producten van Marvel Avengers: knuffels in de vorm van Iron Man, Spider-Man, Black Panther, Thor én Captain Marvel, een lunchbox, fruitbox en waterbottle.

Concept

Marvel. Wie kent het niet? Een van de meest succesvolle filmfranchise allertijden. Uit deze films is het superheldenteam The Avengers samengesteld. Ook kinderen gaan lekker op deze superhelden. Topidee van Coop dus om hier een leuke spaaractie aan te hangen – je hebt niet altijd superkracht nodig om een superheld te zijn. Wij mochten de conceptrichting bedenken. En dus verzamelden we onze krachten, met een aantal conceptvoorstellen als gevolg. ‘Alle krachten verzamelen’ werd de grote winnaar.

Fotografie

Hierna gingen we aan de slag met het campagnebeeld bij de actie. En daar hadden we een wel heel speciaal model voor: Kik, de zoon van onze Hennie, speelt de hoofdrol in de spaarcampagne. Met een oranje cape werd hij als heuse Coop-superheld op de foto vastgelegd in onze fotostudio. Daarnaast verzorgden we ook een deel van de packshots.

Toolkit

Tot slot maakten we de spaarkaarten, zegels en displays op en werkten we de toolkit in grote lijnen uit, zodat een extern bedrijf het overige promotiemateriaal kon realiseren. Materiaal als kassabalkjes en plafondhangers. Inmiddels is alles volop te bewonderen in alle Coop-supermarkten. Een volle spaarkaart lever je tot en met 10 december in, dus doe een heldendaad en verzamel die zegeltjes voor je kleine, een neefje of nichtje of het kind van de buren!

Gerelateerde blogs