Welkom new finance manager Ingeborg - New. Brand Activators. Scroll to top

Welkom new finance manager Ingeborg

New. Brand Activators.

‘Finance is het inzicht waarop je kunt sturen’

 

NEW op de creative playground: Ingeborg! Ondanks ons creatief bureau hoeft ze niet creatief te boekhouden en kan Ingeborg gewoon doen waar zij zo ijzersterk in is: alles wat met financiën te maken heeft, supernetjes en -gestructureerd afhandelen.

Leer een finance manager kennen

Welkom, Ingeborg! Wat typeert jou?
‘Ik ben een echte doorzetter. Een perfectionist en pragmaticus die altijd het belang van anderen vooropzet. In mijn vrije tijd spendeer ik graag veel tijd met mijn gezin en vrienden. Daarnaast ben ik een echte bourgondiër die houdt van lekker eten, met als grootste hobby zelf lekker koken.’

Kun je ons iets vertellen over jouw loopbaan?
‘In het begin van mijn carrière heb ik bij grote internationale bedrijven gewerkt. Hier maakte ik snel carrière en heb ik veel gereisd. Toen leerde ik mijn partner kennen en hebben we een aantal jaar in het buitenland gewoond en gewerkt.’

Wat gaaf! Waar?
‘In Senlis, Frankrijk. Een mooie ervaring, maar na vier jaar zijn we weer teruggegaan naar Nederland. Nadat we een gezinnetje hadden gesticht, ben ik parttime gaan werken in nog steeds hele leuke, uitdagende functies. Dit keer in het MKB.’

En nu kom je onze finance-afdeling versterken.
‘Ja! Mijn vorige organisatie was zo hard gegroeid dat zij een fulltimer nodig hadden, vandaar dat ik verder ging kijken. Bij New próef je de sfeer gewoon als je binnenloopt. Daarnaast had ik direct een klik met de personen die ik sprak. Ik hoop hier veel over de creatieve wereld te leren, want die is nog nieuw voor mij.’

Waarom ben jij zo goed in wat je doet?
‘Ik denk omdat ik gestructureerd en perfectionistisch ben. Ik kijk ook met een brede blik naar een organisatie en heb oprechte interesse in het reilen en zeilen van een bedrijf.’

Wat vind jij het meest uitdagende aan jouw functie?
‘Ik heb bij heel verschillende bedrijven gewerkt en ieder bedrijf heeft weer andere wensen. Het is een leuke uitdaging om voor elke wens een creatieve oplossing te vinden. Ik vind de afwisseling ook heel leuk: als je verder kijkt dan puur de boekhouding, zie je alle disciplines van een bedrijf.’ 

Waarom zou elk bedrijf een goede finance medewerker moeten hebben?
‘Finance is niet alleen de boekhouding, maar juist het inzicht waarop je kunt sturen.’

Tot slot: wat is jouw beste bespaartip?
‘Veel googlen; er is altijd wel een aanbieding te vinden!’

Speeddaten met Ingeborg

Hier heb ik gewoond: Den Bosch, Uden, Senlis (Frankrijk), Uden
Hier woon ik nu: Uden
Huisgenoten: Man Ruben en zoon Luka (17)
Dit wilde ik vroeger worden: Kleuterjuf
Beklede functies: Financial controller, business controller, finance manager
Nu ben ik: Finance manager
Gekke gewoonte: Thuis zeggen ze altijd dat ik te hard praat.
Fan van: Bryan Adams, Adele en er zijn tegenwoordig zoveel goede Nederlandstalige artiesten. Als kind/tiener was ik groots fan van ABBA. Ik was zelfs lid van de fanclub.
Gek op: Lekker eten
Favo snack: Wasabinootjes van Duyvis, maar die hebben ze helaas uit het assortiment gehaald.
Deze persoon inspireert mij enorm: Iedere topsporter! Ik haak al af als het regent of me een dag te moe voel om actief bezig te zijn… 
Bovenaan m’n verlanglijst: Gelukkig en gezond zijn
Stopwoordje: ‘Niet dan?’
Dit zou ik nog eens willen leren: Padel
Favoriete emoji: De eerste smiley en 🥳
Mij niet bellen: Verpleegster spelen 

Talent: Lekker koken
Dit talent zou ik willen bezitten: Soms even helemaal losgaan
Doen met 1 miljoen: Leuke auto kopen (mijn zoon is een autogek, dus dat is een must van zijn kant), gaan shoppen, lekker uit eten bij een sterrenrestaurant en voor de rest gewoon doorgaan met mijn leven, want dat is prima zo.
Dit heb ik nog nooit gedaan en wil ik ooit nog doen: Naar Lapland
Dit boek moet je lezen: Drie boeken van Raynor Winn (Het Zoutpad, De Wilde Stilte en Landlijnen)
Deze film/serie moet je zien: Ik heb zoveel goede gezien en ben niet zo goed in het onthouden van de titels, maar vooral Filmhuis-films.
Dit nummer moet je luisteren: Summer of ‘69 van Bryan Adams, niet per se het beste nummer, maar wel mijn geboortejaar. Verder zijn er zoveel goede nummers. Nummers moeten tekstueel een boodschap en diepgang in zich hebben.
Beste eigenschap: De instelling ‘morgen is er weer een dag’
Grootste les van het afgelopen jaar: Doorzetten en kiezen voor jezelf
Belangrijkste levensles: Dat de ratrace niet belangrijk is, maar dagelijks genieten van het leven wel.
Wens voor de wereld: Respecteer elkaar en heb geen vooroordelen
Persoonlijke uitdaging voor 2024: Weer kunnen sporten

Gerelateerde blogs