Welkom New projectmanager Sabine - New. Brand Activators. Scroll to top

Welkom New projectmanager Sabine

New. Brand Activators.

‘Ik ga door tot een project staat, het liefst boven verwachtingen’

 

Begon ooit als kapster, maar bleek juist geknipt voor een functie als projectmanager. Gek op praten, muziek en kinderbueno, maar bovenal op dingen regelen. Maak kennis met Sabine!

Leer een projectmanager kennen

Hoi Sabine! Vertel eens iets over jouw loopbaan tot nu toe
‘Ooit begon ik mijn loopbaan als allround kapster. Na twee tussenjaren ben ik allround styling gaan studeren en kwam ik terecht als beeld-assistent en projectmanager bij Marie Claire. Hier was ik de rechterhand van de hoofdredacteur. Daarna was ik personal stylist bij Maison365 en startte ik als projectmanager bij Fama Volat en later VENGEAN.’

Van kapper en stylist naar projectmanager. Hoe dat zo?
‘Bij Marie Claire kwam ik erachter waar mijn talenten en ambities liggen. Ik hou van het organisatorische: lekker veel regelen en zorgen dat de klus wordt geklaard. Het tweede was die ambities achternagaan. Het gewoon te gaan dóen!’ 

Wat vind je zo leuk aan de functie projectmanager?
‘De afwisseling en het in contact zijn met verschillende mensen. Ik denk dat het belangrijk is om te blijven communiceren en de planning up-to-date te houden en te blijven afstemmen. Ik ga door tot een project staat, en dan het liefst boven verwachtingen!’

Dus nu ga je bij New knallen.
‘Ja! Van een goede vriendin hoorde ik goede verhalen over New. Naar aanleiding van die verhalen heb ik een kijkje genomen op de website en zag ik dat er een passende vacature openstond.’

En de rest is geschiedenis…
‘Yes. Na mijn sollicitatie mocht ik al snel op gesprek komen. Mijn eerste indruk van New was superpositief: iedereen kan zijn wie hij/zij wil zijn.

Sabine

Ik vind het belangrijk dat daar ruimte voor is. En wat een leerzame omgeving! De andere partij was gelukkig ook enthousiast en hier ben ik dan. Bij New mag ik ook het maken van mooie magazines in goede banen leiden, dus het sluit mooi aan bij die ene functie bij Marie Claire waarbij mijn kwaliteiten zo goed tot uiting kwamen.’

Wat voor collega hebben we in huis gehaald?
‘Mijn vrienden zeggen altijd dat ik overal voor in ben. Ik ben een echte prater en zal altijd moeite doen zodat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Niks is te gek en ik hou van gezelligheid. O, en ik ben heel zorg- en behulpzaam.’

Wat gaan we van jou leren?
‘Ik ben een positief persoon. Dit probeer ik altijd vast te houden en uit te stralen, dus dat hoop ik ook mee te kunnen geven aan wie dit nodig heeft.’

Wat is de grootste les geweest van afgelopen jaar en wil je ons meegeven?
‘Je eigen geluk gaat boven alles!’

Speeddaten met Sabine

Hier heb ik gewoond: Amsterdam, Vught, ‘s-Hertogenbosch, Boxtel en Rosmalen
Hier woon ik nu: Rosmalen
Dit wilde ik vroeger worden: Kapper of stylist
Nu ben ik: Projectmanager
Gekke gewoonte: Of dit per se gek is… Ik heb ALTIJD muziek aan als ik thuis ben. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, wat ik ook doe.
Fan van: RnB-muziek
Gek op: Mijn nichtje, Nayla Liva
Favo snack: Kinderbueno
Guilty pleasure: Muziek luisteren
Deze persoon inspireert mij enorm: Een goede vriendin! En cliché, maar waar: mijn moeder.
Bovenaan m’n verlanglijst: Nieuwe auto
Stopwoordje: Oh my God
Dit zou ik nog eens willen leren: Genoeg. Je bent nooit uitgeleerd in het leven!

Favoriete emoji: 😌
Mij niet bellen: Ik ben altijd wel bereid te helpen binnen mijn mogelijkheden.
Talent: Praten, rustig blijven
Dit talent zou ik willen bezitten: Zingen
Doen met 1 miljoen: Delen met gezin, huis kopen, nieuwe auto, vakantiehuis en een wereldreis maken.
Dit heb ik nog nooit gedaan en wil ik ooit nog doen: Parachutespringen
Deze film/serie moet je zien: Fool me once
Dit nummer moet je luisteren: Jade – Don’t walk away
Belangrijkste levensles: Vergeet jezelf niet! 
Wens voor de wereld: Iedereen in zijn/haar waarde te laten. Meer vrede onder de mensheid. 
Persoonlijke uitdaging voor 2024: Groeien als projectmanager! 

Gerelateerde blogs