Een (rood) sausje over het bieretiket van De Klep - New. Brand Activators. Scroll to top

Een (rood) sausje over het bieretiket van De Klep

Hela.

Leven in de brouwerij!

Het leuke aan onze relatie Hela? Zij zijn altijd in voor iets ‘geks’. Een kans voor een toffe samenwerking zullen zij nooit laten schieten; samen genieten en het verbinden van mensen met eten en drinken is waar zij voor staan. Dit keer ontwikkelden zij daarom in samenwerking met Brouwerij De Klep een wel heel speciaal speciaalbiertje. Aan ons de taak het concept en ontwerp te bedenken.

Brouwerij De Klep

Effe wat achtergrondinfo. Speciaalbierbrouwerij De Klep is gevestigd in Venlo – daar waar ook de roots van Hela-Thissen liggen. Een rondje op de website van De Klep leert ons dat De Klep bier wil brouwen waarvan mensen per direct een tweede willen. Bieren met enerzijds een link naar de historie van de stad en anderzijds met beide benen in het nu.

Currybier

Het kindje van Brouwerij De Klep en Hela kan natuurlijk niet anders dan currybier zijn. Denk hierbij niet aan bier met een scheut currysaus erin, maar aan bier met die typische currykruiden uit het favoriete tostisausje van menig mens. Aan ons de taak om ons te buigen over de naam, het etiket en een geschenkverpakking. Wat een feest om daarmee aan de slag te gaan!

curry bier etiket

De Klep x Hela

Et voilà. The results. Voor het logo hebben we de twee merken gemixt, namelijk het logo van De Klep mét die iconische curryfles van Hela in de hand van het poppetje. De naam Hela erboven, De Klep eronder. Het etiket in dat typische rode kleurtje van Hela en de curryfles. En de skyline van Venlo op de achtergrond, waar deze twee bedrijven hun oorsprong vinden. Het logo hebben we ook doorvertaald naar een geschenkverpakking, wat twee flesjes currybier en een fles curry bevat. Want, je begrijpt: dit bier gaat natuurlijk perfect samen met een snack én Hela’s Kruiden Ketchup Curry. Tot slot regelden we de social posts voor Hela, waaronder een animatie.

Proost!

Het beste uit twee werelden. Het beste uit Venlo. Nu verkrijgbaar bij verschillende Venlose winkels en online via Hela Shop, te herkennen aan het kekke etiket: De Klep Spices Delight. Een heerlijk kruidig, vier granen blond bier, verrijkt met de kruiden uit Hela Kruiden Ketchup Curry. En wij kunnen beamen: daarvan wil je écht een tweede. Proost!

Wist je dat …

… de eerste batch al bijna uitverkocht is? Niet getreurd als je deze keer net achter het net vist: de tweede batch bier staat al te gisten tot deze klaar is om afgevuld te worden.

verpakking hela bier
Hela x Klep

Gerelateerde blogs