Kerstcampagne vol geven & genieten - New. Brand Activators. Scroll to top

Kerstcampagne vol geven & genieten

Sligro.

Een (zomers) kerstcadeautje om aan te werken.


In de zomer horen wij de klokjes luid klingelen, ruiken we de geur van een fris dennenbos en proeven we de kalkoen al. Oké, vooruit, niet per se letterlijk, maar zeker wel figuurlijk. Want in de zomer wanen we ons in kerstsferen voor het kerstpakkettenproject en de kerstcampagne van Sligro.

Zo stevig als een kerstboom
Sligro Kerstpakketten verzorgt op maat kerstpakketten voor grote bedrijven. Daarnaast heeft Sligro ook een ruim aanbod van kant-en-klare kerstpakketten. Deze kunnen besteld worden en worden te koop aangeboden in elke ZB-vestiging van Sligro. In 2019 werden wij door Sligro gevraagd om voor hun kerstpakketten een 360˚-kerstcampagne te ontwikkelen en de brochure eens onder handen te nemen en deze compleet te voorzien van een andere identiteit, beeldtaal en copy. Met dit grote project gaan we in de zomer al aan de slag, zodat alles tegen de kerstperiode staat als een grote stevige kerstboom.

Campagne vol decembergevoel
Voor deze kerst bedachten we de campagne Geven & Genieten. Met een eigentijdse frisse look-and-feel die het warme decembergevoel waarborgt, gaven we de kerstpakketten en de brochure een flinke oppepper. We bogen de stijl van de brochure om naar een magazine-look-and-feel en ontwikkelden de beeldtaal door: naast de pakketten mooi te presenteren, voegden we ook sfeerfotografie toe. Zo straalde de maand december optimaal uit de brochure. Door ook nog het formaat van de brochure aan te passen viel alles op haar plek: een kerstpakket is een echt cadeautje.

Een echt kerstfeestje
Deze kerstcampagne werd ook doorgevoerd op de bijbehorende website. Deze verandert langzaam van inspiratiesite tot activatiesite, waarbij men ook direct kan bestellen in de webshop. Compleet met een passende copytaal en een eenduidig campagneverhaal, gecommuniceerd via alle kanalen van Sligro, profileren we Sligro op deze manier als dé partij voor kerstpakketten. Als dat geen kerstfeestje is?!

Kerstcampagne Sligro
Kerstcampagne Sligro
Kerstcampagne Sligro

Gerelateerde blogs