Hallo smaakmakende content! - New. Brand Activators. Scroll to top

Hallo smaakmakende content!

Jumbo Supermarkten.

Lekkere magazines maken

De boodschappen zijn weer binnen. De koelkast is weer lekker gevuld en je kan er weer tegenaan. Dan heb je wel een pauze verdiend. Eventjes bladeren door een tijdschrift. Om inspiratie op te doen voor nieuwe recepten, bijvoorbeeld. Want wat moet je in hemelsnaam volgende week weer eten? Maar ook om tips en tricks, nieuwe ingrediënten of verrassende alternatieven te ontdekken. Speciaal voor dat moment brengt Jumbo Supermarkten het Hallo magazine uit. Een gratis magazine dat 8 keer per jaar verschijnt. Nu ligt de eerste editie van 2024 in de winkels en dat is ook de allereerste editie die New heeft gemaakt.

Een cadeautje

Bedoeld als cadeautje voor de klanten van Jumbo en voor ons een feestje om te maken. In zo’n magazine zitten zoveel elementen waar wij blij van worden. Verfrissende content, appetijtelijke vormgeving en prachtige fotografie. Allemaal in een gedrukt magazine. Want bladeren door old-school print, het blijft een fijne beleving. Het zal geen verrassing voor je zijn dat wij zowat uit elkaar klappen van trots dat wij dit mogen maken.

Op papier is New de uitgelezen partner voor de supermarktformule uit Veghel om dit magazine te maken. Als fullservice bureau, gespecialiseerd in foodgerelateerde content, zijn wij ook in Veghel gevestigd. Met een eigen fotostudio van bijna 1000 m2 en vele creatieve en foodgedreven expertises hebben we alles in huis om zelf te creëren en realiseren. Van receptontwikkeling tot redactie, van culinaire copy tot (food)fotografie en van liefde en talent voor smaakmakend design tot VI bewaking met technische oplevering. En onze ervaren projectmanagers die smullen ervan om samen met Jumbo de toffe uitdagingen op te pakken en tot een verrukkelijk eindproduct uit te serveren. Een veelzijdige partner als New om de hoek, maakt het voor Jumbo mogelijk om de regie zelf in handen te houden.

Drukwerk leveren

De juiste papieren zijn geen garantie voor een puik staaltje drukwerk. In de praktijk moeten we dat waarmaken. Dat hebben we gedaan! De laatste maanden van 2023 heeft een deel van de New crew zich ingezet om de daad bij het woord te voegen. Door het eerste Hallo Magazine NEWe stijl te creëren. Deze eerste editie was de kennismaking, maar wel eentje waarbij we meteen wilden leveren. En daarbij gaan we net wat verder dan ‘u roept wij draaien’. Jumbo Supermarkten wil met het magazine de klanten een cadeautje bieden. En wij halen het onderste uit de kan om het ook echt als een cadeautje te laten aanvoelen. 

Wij zijn trots op deze eerste: de opmaat naar zoveel moois. Een magazine met inhoud. Spraakmakend en smaakvol. Dus wanneer je de boodschappen doet, neem dan meteen een Hallo Magazine mee. Laat je ons weten wat je ervan vindt?

Bekijk hieronder het volledige magazine

Gerelateerde blogs