Vind nieuw talent op LinkedIn - New. Brand Activators. Scroll to top

Vind nieuw talent op LinkedIn

Mars Nederland.

Zo maak je je merk op LinkedIn nóg aantrekkelijker voor talenten.

 

Mars, Twix, Snickers, M&M’s; wie kent het niet? In Veghel, bij ons om de hoek, staat het hoofdkantoor en de fabriek van Mars Nederland. Hier worden per jaar miljoenen van deze chocoladerepen gemaakt. Maar wist je dat Mars naast chocolade ook wat voedingsmerken voor de dagelijkse maaltijd én dierenvoeding in het merkportfolio heeft?

Haal meer uit LinkedIn
Mars is een grote en vooral ook aantrekkelijke werkgever. Ze willen graag dat meer en vooral de juiste talenten op de arbeidsmarkt dat weten. Dus klopten ze bij ons aan. Kunnen wij ze helpen bij een stukje online arbeidsmarktcommunicatie op LinkedIn, zodat meer talenten zich inschrijven in de talentpool of solliciteren bij Mars? Zeker!

Vacature posts waarop geklikt wordt
Voor Mars verzorgen wij een deel van de online arbeidsmarktcommunicatie. Samen met FindFactory ontwikkelen, maken en verspreiden we banners en advertenties via Google (Search Engine Advertising, zoekmachine adverteren) en socialmediaposts op het Nederlandse LinkedIn-kanaal. Via organisch bereik is het lastig precies die doelgroep te bereiken waar je naar op zoek bent. Door betaalde content in te zetten lukt dat een stuk makkelijker. Zo zorgen we er op LinkedIn voor dat de traineeships en stages van Mars op de tijdlijnen van de juiste talenten terechtkomen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze content opvalt, de doelgroep aanspreekt én Mars ademt. Met de juiste copy en fijne beelden maken we vacature posts waarop geklikt wordt.

Mars

Enthousiast over Mars als werkgever
Naast de juiste talenten activeren om te solliciteren bij Mars, is het ook belangrijk dat we Mars goed wegzetten als bedrijf en werkgever. Mars is een wereldberoemd bedrijf. En ook een bedrijf dat denkt aan de wereld van morgen. ‘The Five Principles’: kwaliteit, verantwoordelijkheid, wederkerigheid, efficiënte en vrijheid vormen de basis voor hoe ze vandaag en morgen zaken doen. Om goed over te brengen wie Mars als bedrijf en als werkgever is, lichtten we dit ook in diverse posts uit. Het doel hiervan is dat talenten enthousiast worden over Mars als werkgever en zich inschrijven in de talentpool. Dit is een database waar Mars nieuwe talenten in opslaat. Wanneer er een passende functie vrijkomt krijgt de ingeschrevene meteen een melding en kan hij of zij solliciteren.

Mars

Mars op je beeldscherm
Door diverse online middelen in te zetten, maken we Mars op verschillende manieren zichtbaar op het wereldwijde web. Denk aan Google Ads (Search Engine Advertising, zoekmachine adverteren), Google Display Banners, paid media op LinkedIn en campagnes op LinkedIn middels een carrousel. Daarnaast zorgen we ook voor een goede SEO optimalisatie. Dit zorgt voor een betere vindbaarheid in Google. Zo brengen we Mars online bij de juiste talenten goed in beeld.

Wist je dat?

  • de kosten per klik op een betaalde post op LinkedIn lager zijn wanneer je je richt op starters en young professionals dan bijvoorbeeld op seniors of directeuren? 
  • wij ook voor jou vacature posts kunnen maken waarop geklikt wordt? Neem contact op!

Gerelateerde blogs