Een dynamische website voor de technische dienstverlener - New. Brand Activators. Scroll to top

Een dynamische website voor de technische dienstverlener

Kanters e.tech

New in de lucht!

Kanters Elektro werd vorig jaar Kanters e.tech. En bij een nieuwe naam en identiteit (daarover hier meer!) hoort natuurlijk een nieuwe website. Eentje welke wij van A tot Z hebben mogen verzorgen.

Wensen en strategie

Een nieuwe website begint met gesprekken. Wat zijn de websitewensen? En passen deze ook bij de strategie? Samen hebben we gekeken hoe we een NEWe website het beste konden aanvliegen. Van het menu tot de volgorde van het verhaal: over alle keuzes zijn nagedacht en ze zijn allemaal passend bij de nieuwe merkidentiteit van Kanters e.tech.

Van webdesign tot copy en websitebouw

De gesprekken zijn klaar. De neuzen staan dezelfde kant op. Het plan is helder. An die arbeit! We ontwierpen het webdesign, schreven de copy en sleepten ons cameragerei mee naar verschillende projecten en kantoor om de mooiste beelden te schieten voor op de site. Vervolgens was het bouwen. Bouwen. En nog eens bouwen. Écht van A tot Z, dus. Natuurlijk allemaal in samenspraak met Kanters e.tech.

screenshot mobiel kanters website

Zelfonderhoud

Van het menu tot de volgorde van het verhaal: over alle keuzes zijn nagedacht en ze zijn allemaal passend bij de nieuwe merkidentiteit van Kanters e.tech. En: ze kunnen zelf aanpassingen doen in WordPress, waardoor de website eenvoudig te onderhouden is. Handig!

Psst … Ook toe aan een spiksplinterNEWe website? Helpen we je graag mee! Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Gerelateerde blogs