Welkom New projectmanager Kirsti - New. Brand Activators. Scroll to top

Welkom New projectmanager Kirsti

New. Brand Activators.

‘Blijf relaxed, zet door, lach en omarm de chaos’

 

Haar wieg stond in Zuid-Holland, maar sinds 15 jaar woont ze in het mooie Brabant. Ze is gek op Scandinavië, kan niet genoeg krijgen van zoetigheid en zelfs onder grote chaos blijft ze immer relaxed – maar hoe kan dat ook anders als moeder van vier kinderen.

Leer onze Kirsti kennen!

Hi Kirsti! Horen we daar nou een accent?
‘Klopt! Oud-Alblas, of all places, is waar ik ben geboren en opgegroeid. Daarna heb ik vijf jaar gestudeerd en gewoond in Rotterdam. Voor de liefde verhuisde ik op mijn 24e naar Brabant: eerst woonde ik drie jaar in Den Bosch, daarna in Berlicum.’

Je bent bij ons begonnen als projectmanager. Waar werkte je voorheen?
‘Twaalf jaar geleden ben ik begonnen bij B&B Fabrics, het bedrijf van mijn man Floris. Destijds was dit een kleine textielgroothandel en samen hebben we het bedrijf in het afgelopen jaar flink geprofessionaliseerd. We zijn geswitcht van koers door geen producten meer aan te kopen, maar alles zelf te ontwerpen, produceren en collectioneren.’

Wat was jouw functie binnen dit bedrijf?
‘Ik was verantwoordelijk voor de marketing en communicatie en had daarnaast honderd andere taken en projecten op mijn bordje. Het leukste project wat ik tot nu toe heb gedaan? De laatste rebranding van B&B. O, en ook de bouw van ons huis!’

Klinkt leuk! En nu NEW bij New.
‘Ja, ik vond het tijd worden voor een carrièreswitch. Bij B&B zijn we mooi gegroeid en er staat een superleuk team. Daarom vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging in een nieuwe omgeving met nieuwe gezichten. New is een sprankelende organisatie met mooie merken. De sfeer voelt enerzijds laid back, anderzijds gezellig hectisch. En dan is het óók nog eens lekker dichtbij. Zin in dit NEWe hoofdstuk!’

Wat vind je zo leuk aan je nieuwe functie?
‘Heb je even? De dynamiek, de afwisseling, het maken van mooie producten, samenwerken met leuke en creatieve mensen …’

Kirsti projectmanager

Welke skill móet je bezitten als projectmanager, vind jij?
‘Je moet het overzicht kunnen bewaren en je niet gek laten maken; het komt altijd goed. Mijn tip is dan ook om altijd relaxed te blijven, door te zetten en te blijven lachen. En anders de chaos omarmen!’

Wat voor collega hebben we binnengehaald?
‘Ik ben een relaxed en positief type. Een beetje een sociale introvert: ik ben en werk graag samen met leuke mensen, maar hou ook van alleen zijn en werken. Ik heb altijd behoefte aan uitdaging en pak graag projecten aan om verbetering en vernieuwing te fixen. Ook zelf wil ik blijven leren en ontwikkelen. Ik maak graag dingen mee en ben tegelijkertijd een huismus. Ik ben blij met mijn leven en dus een heel gelukkig mens!’

Wat zijn jouw beste eigenschappen?
‘Dan ga ik voor relaxed, gastvrij en positief.’

Tot slot: wie of wat is jouw grote inspiratiebron?
‘Ik krijg inspiratie uit reizen, vooral die in Scandinavië, mooie magazines en boeken, de socials en mijn vriendinnen.’

Speeddaten met Kirsti

Hier heb ik gewoond: Oud-Alblas, Rotterdam, Den Bosch
Hier woon ik nu: Berlicum
Huisgenoten: Mijn man Floris en kinderen Kiki (14), Maarten (12), Thomas (10) en Sara (8)
Huisdieren: 4 apen, zie hierboven 😉
Dit wilde ik vroeger worden: Eerst juffrouw, daarna hoofdredacteur bij LINDA.
Beklede functies: Marketingmanager bij B&B Fabrics
Nu ben ik: Projectmanager
Gekke gewoonte: Eerder een slechte gewoonte is dat ik vaak te laat kom (maar niet op m’n werk hoor!).
Fan van: Mijn kids
Gek op: Eten, wijn, koffie, mooie meubels en interieurs, Netflixen, skiën, Terschelling en Scandinavië
Favo snack: Alles wat zoet is, zoals taarten, chocola en koekjes
Guilty pleasure: Gossip Girl op Netflix
Bovenaan m’n verlanglijst: Een tiny house in de tuin. Maar eigenlijk heb ik alles wat mijn hartje begeert!

Stopwoordje: ’Doe nou eens normaal!’ (Tegen mijn kinderen)
Dit zou ik nog eens willen leren: Ik zou graag supergoed willen kunnen fotograferen. 
Favoriete emoji: De knipoog (neem het leven niet te serieus, maak je niet druk)
Mij niet bellen (iets wat je niet leuk vindt om te doen en waar mensen je dus niet voor hoeven te ‘bellen’ om te vragen of je wilt helpen): Klussen en schoonmaken
Dit talent zou ik willen bezitten: Creatief talent
Doen met 1 miljoen: Heel vaak op vakantie!
Dit heb ik nog nooit gedaan en wil ik ooit nog doen: Ik heb best weinig te wensen. Wat ik graag wil doen, doe ik eigenlijk al.
Dit boek moet je lezen: Word verliefd op je eigen leven door Maartje Derksen. Zij is een vriendin van me en schrijft het boek nu.
Deze film/serie moet je zien: Alle scandi thrillers. Optimaal ontspannen.
Dit nummer moet je luisteren: Ben geen muziekmens, dus vraag mij geen tips!
Grootste les van het afgelopen jaar: Vertrouw op jezelf!
Belangrijkste levensles: Zorg goed voor jezelf
Wens voor de wereld: Wereldvrede

Gerelateerde blogs