Welkom New projectmanager Marion - New. Brand Activators. Scroll to top

Welkom New projectmanager Marion

New. Brand Activators.

‘Ik ben een open boek: what you see is what you get’

 

Ze leerde ons op ons paasbest kennen, onder het genot van een natje en droogje op Paaspop. Inmiddels is ze een week bij ons aan de slag en weten we: niet alleen op feestgebied is dit een match. Sociaal, loyaal en een echte doorzetter: maak kennis met onze NEWste projectmanager Marion!

Leer een projectmanager kennen

Hi Marion! Hoe ben je bij New terechtgekomen?
‘Ik kende New al uit de regio en volgde New ook al een tijdje online. Ik word altijd enthousiast van de dingen die ik voorbij zie komen, zowel van het werk dat jullie maken als van de organisatie zelf. Een gezellige club. Toen ik een nieuwe uitdaging zocht en bij New op gesprek mocht komen, was ik erg benieuwd of ik dat enthousiasme ook in het echt zou ervaren. En dat was zo!’

Jouw eerste ontmoeting met het team was ook wel meteen een héle goede.
‘Nou en of: mijn eerste dag bij New was gelijk een teamuitje naar Paaspop. Één en al gezelligheid! Ik werd warm ontvangen en het gekke was dat het meteen voelde als de normaalste zaak van de wereld om met mijn nieuwe collega’s op pad te zijn.’

Gezellig was het zéker. Maar vertel eens: wie is Marion?
‘Ik ben een open boek – what you see is what you get – en sociaal. Hierdoor ben ik, denk ik, toegankelijk voor anderen. Ik ben loyaal en stel mensen niet graag teleur. Afspraak is afspraak! Verder ben ik graag buiten en in de natuur en ga ik er graag op uit met vriendinnen, bijvoorbeeld op stap of naar een festival.

Thuis ben ik altijd aan het rommelen. Niksen is niks voor mij. Ik heb wat creatieve hobby’s, zoals het maken van eigen wenskaartjes op de iPad. O, en in gesprekken haak ik graag in met grapjes. Vaak slechte woordgrappen. Maar daar komen jullie vast snel achter.’

Can’t wait! Je bent bij New gestart als projectmanager. Wat heb je hiervoor gedaan?
‘Mijn loopbaan begon bij Beter Bed als marketingcoördinator. Daarna heb ik een tijdje administratief werk gedaan bij SGS, omdat er destijds weinig vacatures in mijn vakgebied waren. Om mezelf als marketeer te kunnen onderscheiden, ben ik een cursus grafisch ontwerpen gaan doen en daarna als contentmarketeer gaan werken. Eerst in koeltransport, daarna in food bij Daelmans Stroopwafels.’

Wat was het vetste wat je hebt gedaan in de afgelopen jaren?
‘De rebranding bij Daelmans Stroopwafels en de doorvertaling hiervan naar de webshop. Ik vond het leuk om betrokken te zijn bij het creatieve proces van de nieuwe positionering en visuele identiteit en om dit goed uit te rollen voor de kanalen waar ik verantwoordelijk voor was. Toch zocht ik op een gegeven moment naar een nieuwe uitdaging.’

projectmanager marion venmans

Want?
‘Ik kreeg geen energie meer van hetgeen wat ik deed. Ik snakte naar een nieuwe omgeving om weer verder te kunnen groeien, meer afwisseling in mijn werk en wat meer reuring om me heen. Daarom besloot ik die sprong in het diepe te wagen. Ik denk altijd maar zo: ook al zie je nog niet hoe diep de sprong is of waar je terechtkomt, dat je weer terechtkomt is zeker!’

Die kan zo op een tegeltje. Waarom pas jij goed bij deze functie, denk je?
‘Ik heb een helikopterview. Dit gaat goed van pas komen om alle input en planning daarvan in goede banen te leiden. Ik denk dat, om een project goed tot zijn einde te brengen, het belangrijk is om kaders en verwachtingen vooraf en tussentijds goed af te stemmen met de klant. Daar ligt dan ook mijn focus. En ik ben pas tevreden als we klanten weten te verbazen met creaties waar we zelf ook supertrots op zijn!’

Klinkt top. Wat ga jij ons leren?
‘Ik denk dat ik binnen New als projectmanager een kritisch klankbord kan zijn voor zowel de klant als het creatieve team en daarbij het doel niet uit het oog verlies. Van jullie hoop ik dan weer te leren altijd NEW te blijven in ons vakgebied. Maar dat gaat vast en zeker goedkomen!’

Speeddaten met Marion

Hier heb ik gewoond: Wijbosch, Portsmouth (Engeland)
Hier woon ik nu: Schijndel
Huisgenoten: Sinds twee jaar met m’n vriend Tim
Huisdieren: We hebben een poes genaamd Luna, een Siberische kat. Ook leen ik vaak de hond van mijn moeder om mee te wandelen: border collie Milo.
Dit wilde ik vroeger worden: Ik kan me niet herinneren dat ik vroeger een specifieke droom had. Wel weet ik nog dat ik heel vroeger in vriendenboekjes schreef ‘oma’ of ‘heks’. Die laatste omdat ik dan kon vliegen, haha. Op de middelbare school leek het me wel altijd leuk om te werken bij een magazine vanwege de contentcreatie.
Beklede functies: Marketingcoördinator, contentmarketeer
Nu ben ik: Projectmanager
Gekke gewoonte: Het geluid van de tv iedere vijf minuten aanpassen.
Fan van: Vance Joy
Gek op: Korfballen
Favo snack: Chocolade
Guilty pleasure: Boer zoekt vrouw

Deze persoon inspireert mij enorm: Charlotte Labee
Bovenaan m’n verlanglijst: Een reis naar IJsland
Stopwoordje: ‘Maar écht’
Dit zou ik nog eens willen leren: Spaans
Favoriete emoji: 🙌🏼
Mij niet bellen*: Dingen uit de knoop halen
Talent: Namen onthouden
Dit talent zou ik willen bezitten: Illustreren
Doen met 1 miljoen: Een vakantiehuis in Thailand aan een wit strand
Dit heb ik nog nooit gedaan en wil ik ooit nog doen: Duikbrevet halen
Dit boek moet je lezen: Brain Food van Charlotte Labee
Deze film/serie moet je zien: After life
Beste eigenschap: Relativerend vermogen, ik heb een nuchtere kijk op dingen.
Belangrijkste levensles: Doe dingen omdat jij dat wil, niet omdat het van je verwacht wordt.
Wens voor de wereld: Beter met onze natuur omgaan!
Persoonlijke uitdaging tot eind 2023: Iedere dag op de fiets naar het werk gaan.

* iets wat je niet leuk vindt om te doen en waar mensen je dus niet voor hoeven te ‘bellen’

Gerelateerde blogs