Middelen in de mix - New. Brand Activators. Scroll to top

Van Hoeckel.

Kritisch kijken naar je middelen en blijven optimaliseren.

In ons vorige blog schreven we over de positionering die we samen met Van Hoeckel hebben aangescherpt. Aan de hand van die nieuwe positionering hebben we ook diverse middelen onder de loep genomen. We krijgen regelmatig de opdracht verschillende middelen te maken en/of deze te optimaliseren. De nieuwe positionering ‘Goed eten, onze zorg’ nemen we dan natuurlijk mee. We geven je hieronder een overzicht wat we allemaal voor Van Hoeckel doen.

Feestelijk inspiratiemagazine
Twee keer per jaar brengt Van Hoeckel het inspiratiemagazine Feestelijk uit: in het voorjaar en rondom Kerstmis. Het magazine wordt uitgegeven in zowel de groot- als kleinschalige zorgsector.

Voor de Feestelijk denken wij na over de conceptontwikkeling en het thema. Daarnaast verzorgen we de styling, decoratie en fotografie van de recepten. Ook de copy en de gehele vormgeving tot aan de uitlevering van de drukbestanden nemen wij voor onze rekening.

Smakelijk assortimentsbrochure
Van Hoeckel brengt twee keer per jaar de Smakelijk uit. Deze assortimentsbrochure wordt ontwikkeld voor gebruik in zorginstellingen. Ook wederverkopers die hetzelfde assortiment aanbieden aan consumenten ontvangen de Smakelijk.

Dit jaar was er de wens om de Smakelijk een redesign te geven. Het bestaande design werd als oubollig ervaren. Met de doelgroep in ons achterhoofd, ouderen die deze maaltijden bestellen, hebben we de uitstraling gemoderniseerd.

In de brochure maken we gebruik van bestaand beeldmateriaal. Maar er worden ook in iedere cyclus nieuwe gerechten ontwikkeld en opgenomen in het assortiment. De fotografie van deze gerechten ligt bij ons.

Aanbestedingen en presentaties
Regelmatig verzorgen wij de vormgeving van verschillende soorten presentaties en offertes die Van Hoeckel nodig heeft. Bijvoorbeeld bij aanbestedingen. Dit kunnen zowel potentiële als bestaande zorgklanten zijn. De volledige inhoud verzorgt Van Hoeckel en wij zijn verantwoordelijk voor de vormgeving.

Aan Tafel actiefolder
Elke drie weken geeft Van Hoeckel de Aan Tafel actiefolder uit. Deze digitale folder staat boordevol actie-artikelen. Hij wordt aangeboden aan de verzorgenden/bestellers van kleinschalige zorginstellingen. Sinds 2020 verzorgen wij de vormgeving van deze folder. We kijken hierbij naar prijs-hiërarchie, bladritme, relevantie op inspiratieniveau, witbalans en productbundeling.

Gerelateerde blogs