Online een persoonlijke herinnering maken Scroll to top

Online een persoonlijke herinnering maken

Claassen Uitvaartzorg.

Van een gepersonaliseerde gadget tot een persoonlijke herinnering.

 

Met PimpYours.com maken wij prachtige portals. Zowel voor B2B als B2C klanten. Portals zijn websites waarop merken producten of gadgets aan kunnen bieden die gemakkelijk en snel gepersonaliseerd kunnen worden. Zo hebben we bijvoorbeeld een gift portal voor TUI at Home ontwikkeld. En ook Bavaria heeft producten via een door ons ontwikkelde portal verkocht. 

De mogelijkheden van een portal zijn groot. Dat bleek wel weer toen Claassen Uitvaartzorg bij ons aanklopte. Voor hen ontwikkelden we een nieuwe portal waarin een persoonlijke herinnering gemaakt kan worden.

Online een persoonlijke herinnering maken

Een persoonlijke herinnering
Van branded gadgets en wanddecoratie tot promotiematerialen: met behulp van onze portals is het allemaal persoonlijk te maken. Maar Claassen Uitvaartzorg was op zoek naar iets anders. Claassen Uitvaartzorg is, zoals de naam al doet vermoeden, een uitvaartonderneming. Rouwdrukwerk is een belangrijk onderdeel van de uitvaart. Het is een persoonlijke herinnering. In een tijd waarin we steeds meer online regelen, waarom zou dit dan ook niet kunnen met rouwdrukwerk?

Een online oplossing voor rouwdrukwerk
We ontwikkelden een geheel nieuwe PimpYours portal speciaal voor Claassen Uitvaartzorg. Hiervoor kozen we voor de URL claassen.regeltdeuitvaart.nl. Deze URL is ook makkelijk over te zetten naar bijvoorbeeld andere uitvaartverzorgers. Op deze website kan de uitvaartonderneming, of zelfs de nabestaanden, eigenhandig rouwbrieven, rouwkaarten, herinneringskaartjes en uitnodigingskaartjes ontwerpen en bestellen. 

Nieuwe editor
Voor deze portal gebruiken we een nieuwe editor die geschikt is voor papieren drukwerk. Daarnaast maakten we vaste kant-en-klare designs, waarin de gebruiker alleen nog maar enkele gegevens hoeft in te vullen. Hierdoor kan iedereen gemakkelijk en snel rouwdrukwerk ontwerpen. Wil je liever helemaal zelf een rouwkaart ontwerpen? Ook dat is mogelijk in deze editor. In de toekomst kan de portal ook nog uitgebreid worden met meerdere middelen. Denk aan meer brief- of kaartformaten. Of het bedrukken van plexiglas en (de deksel van) een kist.

Technische kennis
De techniek van onze portals draait op een Magento 2 platform. Dit is een van de meest professionele platforms in het e-commerce landschap. Samen met onze partner Vrolijk Online zorgen we dat alles constant technisch in orde is. Verder verzorgen we de gehele inrichting van de portal. Van wireframes, functioneel ontwerp en mockups tot activatie en het inrichten van copy. Ook de koppeling van het platform naar productie/drukwerk regelen we zelf. Dat doen we samen met onze bondgenoot Bek 1-op-1 publiceren. Hier vindt de productie en handling & fulfilment plaats. Het is super handig dat we dit ‘in huis’ hebben, want zo kunnen we effectief schakelen, de kwaliteit goed borgen én snel leveren!

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op dit gebied? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder.

Online een persoonlijke herinnering maken - editor
Online een persoonlijke herinnering maken - editor
Online een persoonlijke herinnering maken - editor
Online een persoonlijke herinnering maken - editor
Online een persoonlijke herinnering maken

Gerelateerde blogs